GRAND FINALE FESTIVALA RITAM EVROPE: Zrenjanin predstavnik Srbije (FOTO)

B. G.

07. 03. 2024. u 18:04

POSLE uspešne organizacije muzičkog festivala Srbija u ritmu Evrope, grad Zrenjanin predstavljaće Srbiju na prvom Grand finalu festivala, koji će se održati u Strumici, od 14. do 16. marta.

ГРАНД ФИНАЛЕ ФЕСТИВАЛА РИТАМ ЕВРОПЕ: Зрењанин представник Србије (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Tim povodom, izvršni direktori Ritma Evrope, David Makević i Igor Karadarević, bili su hosti grada na obalama Begeja i u Gradskoj kući razgovarali sa gradonačelnikom Simom Salapurom, koordinatorkama tima Zrenjanina Nikoletom Vidaković i Anom Aleksić Šajrer, kao i predstavnicama Zrenjanina, koje će nastupiti u Strumici.

- Na korak smo od velikog događaja i značajnog internacionalnog predstavljanja grada Zrenjanina i Srbije, devojke su spremne i očekujemo lepe vesti iz Strumice - naglasio je gradnonačelnik Zrenjanina.

Prisutnima se obratio i izvršni direktor Ritma Evrope Igor Karadarević

- Na prvom Grand finalu festivala  takmičiće se 21 ekipa gradova iz četiri zemlje, uz direktan prenos na makedonskoj nacionalnoj televiziji - istakao je Igor Karadarević, uz napomenu da je festival u Zrenjaninu, podignut na višu lestvicu i da su interesovanje za učešće pokazale zemlje u regionu Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina.

Ekipu Zrenjanina u Strumici, sa sjajnom energijom i potpuno novom koreografijom, predstavljaće Milica Danikov, Dunja Kovačević, Anja Ginda, Mima Menda, Staša Aleksić i Ana Dursun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)