Manifestacija "Oko arhitekture" u Vranju

J. S.

21. 02. 2024. u 09:14

U organizaciji Društva vranjskih arhitekata i saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije u periodu od 23.02.2024. – 01.03.2024. održaće se manifestacija „Oko arhitekture“.

Манифестација Око архитектуре  у Врању

Foto:J.S:

Cilj manifestacije je podizanje svesti o značaju arhitekture i građene sredine za život svakog pojedinca, a sve u skladu sa nedavno donetom Nacionalnom arhitektonskom strategijom. Tema ovogodišnje manifestacije je savremeno stanovanje.

Tim povodom biće predstavljena  gostujuća izložba: „STANOVANjE – HOUSING 2023“- međunarodna  izložba savremenog stanovanja u organizaciji Katedre zgrade za stanovanje Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu i Klastera urbanog planiranja,  smotra aktuelnih arhitektonskih ostvarenja koja su primeri dobre projektanske prakse i promišljanja na temu stanovanja.

Tokom trajanja manifestacije „Oko arhitekture“, izložbu će upotpuniti prateći program sastavljen od: stručnih predavanja i prezentacije sponzora iz oblasti građevinske industrije.

Manifestaciju su podržali Grad Vranje i Narodni muzej u Vranju. Svečano otvaranje je zakazano za petak 23. februara 2024. godine sa početkom u 18:00 časova u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)