EVO KAKO MOŽETE DOBITI NAKNADU ŠTETE ZBOG POPLAVA: Obrasci na tri mesta, predaja zahteva - lično

S.BABOVIĆ

04. 07. 2023. u 12:06

ŠTETE usled poplava koje su pogodile Kruševac i okolinu u maju i junu mere se milionima dinara, a građani koji su neposredno pretrpeli posledice elementarne nepogode od juče mogu da se prijave za konkretnu pomoć.

ЕВО КАКО МОЖЕТЕ ДОБИТИ НАКНАДУ ШТЕТЕ ЗБОГ ПОПЛАВА: Обрасци на три места, предаја захтева - лично

Foto: FB JKP Krusevac

Vlasnici nepokretne imovine, porodičnih stambenih objekata u kojima žive, mogu sve do 18. jula da prijave posledice elementarne nepogode. Prijavljivanje je startovalo juče, a moguće je uz popunjavanje propisanog obrasca, koji se preuzima na info-pultu Gradske uprave (Gazimestanska br. 1), u prostorijama Odeljenja za poslova odbrane i vanredne situacije (Čupićeva br. 13) ili na zvaničnom sajtu grada.

Prijave štete se isključivo podnose na šalteru prijemne kancelarije, kancelarija broj 31, šalter broj 6, u zgradi GU, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30. Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Odeljenju za poslove odbrane i vanredne situacije, lično ili pozivom na broj 037/447-050.

Vanredna situacija proglašena je u Kruševcu 16. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024