ROK ZA PRIJAVU DO 23. MAJA: Ćuprija organizuje odlazak na sajam poljoprivrede

Z. GLIGORIJEVIĆ

19. 05. 2023. u 11:54

ODLAZAK na novosadski Poljoprivredni sajam biće organizovan u četvrtak, 25. maja, a rok za prijavljivanje ističe u utorak, 23. maja, u 12 sati.

РОК ЗА ПРИЈАВУ ДО 23. МАЈА: Ћуприја организује одлазак на сајам пољопривреде

Foto:Z.Gligorijević

Grupa za privredu i poljoprivredu Opštinske uprave Ćuprija poziva sve poljoprivrednike sa teritorije opštine Ćuprija, fizička lica – nosioce i članove komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, kao i preduzetnike i pravna lica – nosioce komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, da se prijave za kolektivnu posetu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Opština Ćuprija finansiraće troškove prevoza na sajam, a poljoprivrednici treba da plate ulaznicu koja košta 500 dinara.

Zainteresovani mogu da se prijave svakog radnog dana od 7,30 do 15 časova, u prostorijama Grupe za privredu i poljoprivredu Opštinske uprave opštine Ćuprija u kancelariju broj 41. zainteresovani mogu da se prijave i preko i-mejl adrese marko.jovanovic@cuprija.rs , kao i putem brojeva telefona 069/690-968 i 035/ 815-0926.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija