PRIVREMENA IZMENA TRASA AUTOBUSA GRADSKOG PREVOZA U NOVOM SADU: Nova putanja za linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24, 30

S.B.

16. 05. 2023. u 07:00

TRASE autobuskih linija 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća u Novom Sadu, privremeno će biti izmenjene od 16. do 31. maja, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Razlog su radovi na rekonstrukciji kolovoza na raskrsnici Temerinske i Kisačke ulice.

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСА АУТОБУСА ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА У НОВОМ САДУ: Нова путања за линије 5, 5Н, 21, 22, 23, 24, 30

S.B.

Tako će na liniji 5 i 5N, u smeru ka Klisi, od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke, autobusi skretati levo u Kisačku ulicu, produžavati pravo do raskrsnice Kisačke i Partizanske ulice, zatim skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, skretati levo u Temerinsku ulicu i nastavljati redovnom trasom.

U smeru sa Klise, od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice, autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, zatim skretati levo u Kisačku ulicu i nastavljati do raskrsnice Kisačke i Ulice Jovana Subotića, zatim skretati desno u Ulicu Jovana Subotića i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta linija 31, 32 i 33 u Partizanskoj ulici i stajalište u Kisačkoj ulici, na liniji broj 1.

Na linijama 21, 22, 23, 24, u polascima iz Novog Sada od železničke stanice, autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice Partizanska- Temerinska, nastavljati pravo Putem Šajkaškog odreda, odakle će se uključivati na redovne trase.

U povratku će se koristiti redovne trase do raskrsnice Partizanska- Temerinska, odakle će autobusi saobraćati pravo Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do železničke stanice.

Na liniji broj 30 , polasci iz Novog Sada za Pejićeve salaše od železničke stanice, polazno stajalište je na Bulevaru Jaše Tomića, pa će autobusi skretati levo u Kisačku, desno u Partizansku i levo u Temerinsku ulicu do redovne trase za Pejićeve salaše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti