DRUŽENJE MALIŠANA NA GRADSKOM TRGU: Leskovac obeležio Međunarodni dan porodice

I. M.

15. 05. 2023. u 18:35

Na centralnom gradskom trgu u Leskovcu, brojnim sadržajima namenjenim deci, obeležen je Međunarodni dan porodice.

ДРУЖЕЊЕ МАЛИШАНА НА ГРАДСКОМ ТРГУ: Лесковац обележио Међународни дан породице

foto: GU Leskovac

Druženje za najmlađe organizovao je Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Skupštine grada Leskovca, a deca su, sa članovima svojih porodica, uživala u igri, crtanju, pesmi i muzici.

Želja lokalne samouprave je da ovom manifestacijom usmeri pažnju na pozitivne i poželjne vrednosti kao što su ljubav, razumevanje, poštovanje i zajedništvo na kojima se temelje zdravi porodični odnosi i produktivno društvo.

Međunarodni dan porodice obeležava se od 1994. godine, kada ga je Generalna skupština Ujedinjenih nacija uvrstila u kalendar važnih datuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!