„LA BANDA" SVIRA ZA LEČENJE MILOŠA ĆELAPA: Humanitarni koncert u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu

J. S.

07. 02. 2023. u 10:58

U ZGRADI Rektorata Univerziteta u Novom Sadu (amfiteatar u prizemlju) u četvrtak, 9. februara 2023. godine, s početkom u 20 časova, biće priređen humanitarni koncert za pomoć sedmogodišnjem Milošu Ćelapu, kojem je krajem prošle godine dijagnostikovan recidiv leukemije sa kojom se bori već nekoliko godina.

„ЛА БАНДА СВИРА ЗА ЛЕЧЕЊЕ МИЛОША ЋЕЛАПА: Хуманитарни концерт у згради Ректората Универзитета у Новом Саду

Miloš Ćelap priv.arhiva

Za nastavak Miloševog lečenja jedino rešenje je transplantacija koštane srži, a donor će biti njegova osmogodišnja sestra Višnja. Zbog specifičnosti procedure, operacija ne može biti izvedena u Srbiji. Zakazana je za početak marta u Italiji, a potrebno je prikupiti preko 300.000 evra.

Na koncertu u Rektoratu nastupiće tamburaški sastav La banda koji izvodi popularnu, filmsku, autorsku i disko muziku, kao i odabrane pesme narodnog žanra. Na ulazu će publika imati priliku da ostavi novčanu donaciju, a sva prikupljena sredstva biće predata za pomoć Miloševom lečenju.

Univerzitet u Novom Sadu poziva članove svoje akademske zajednice i sve druge ljude dobre volje da prisustvuju humanitarnom koncertu i pruže podršku prikupljanju sredstava za Miloševo lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)