OLUJNI VETAR IZVALJIVAO DRVEĆE I LOMIO GRANE: Radnici novosadskog "Gradskog zelenila" na terenu

Lj. Preradović

04. 02. 2023. u 17:31

OLUJNI vetar u Novom Sadu danas je lomio drveće po ulicama i parkovima, pa su radnici "Gradskog zelenila" na terenu i uklanjaju izvaljena stabla i polomljene grane.

ОЛУЈНИ ВЕТАР ИЗВАЉИВАО ДРВЕЋЕ И ЛОМИО ГРАНЕ: Радници новосадског Градског зеленила на терену

FOTO: Gradsko zelnilo

S obzirom na najavljeno nevreme i vetar olijne jačine po nalogu direktora Miloša Egića ekipe JKP "Gradsko zelenilo" Novi Sad su od jutros u pripravnosti. Kako je olujni vetar napravio štetu na nekoliko lokacija, radnici Zelenila na terenu uveliko uklanjaju izvaljena stabla, polomljene grane.

- Lokacije na kojima je intervenisano su: stablo u Save Kovačevića, polomljene grane topole u Kampusu, izvaljeno stablo u dvorištu Vojvode Mišića, u Balzakovoj ulici, u ulici Ive Andrića, Narodnog fronta, Dunavskoj ulici, Milenka Grčića, Bukovcu. "Ekipe su na terenu uklanjaju nastalu štetu od olujnog vetra, bićemo na terenu dokle god bude potrebe za tim. Ono što je važno naglasiti jeste da nema povređenih sugrađana i da nije nastala velika materijalna šteta. Takođe se zahvaljujemo sugrađanima koji pomažu prilikom uklanjanja slomljenih grana"- rekao je Egić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRIGOŽINOVO DRAMATIČNO PISMO ŠOJGUU: Ukrajinci spremaju veliki napad na Bahmut, hoće da odseku Vagnerovce