VODI NAS SIGURNIM PUTEM: Podrška predsedniku Vučiću iz GO SNS iz Loznice

V. MITRIĆ

03. 02. 2023. u 16:58

GRADSKI odbor SNS Loznica, čiji je predsednik Vidoje Petrović, izražava snažnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u nastojanju očuvanja srpskih nacionalnih interesa na KiM, postizanjem rešenja koje će garantovati opstanak našeg naroda na KiM, očuvanje mira i stabilnosti i nastavak dinamičnog privrednog razoja.

ВОДИ НАС СИГУРНИМ ПУТЕМ: Подршка председнику Вучићу из ГО СНС из Лознице

Foto:V.Mitrić

- Na jučerašnjoj posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije posvećenoj KiM, još jednom se pokazalo da politika Aleksandra Vučića nema alternativu - navodi se u saopštenju.

- Građani Srbije po ko zna koji put su imali priliku da vide odsustvo ideja i programa predstavnika opozicije, u čijem nedostatku se pribegavalo najprimitivnijim uvredama, pretnjama, pa i fizičkim nasrtajima na predsednika države. Svojim neodgovornim i vulgarnim ponašanjem, unižavanjem institucije Narodne skupštine, lažnim patriotizmom i neskrivenom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, pokazali su da ih ne interesuje ni naša južna pokrajina, ni srpski narod ni Srbija, već isključivo sticanje jeftinih političkih poena. Stoga, duboko smo uvereni, da je jedini ispravan i jedini moguć put, put kojim Srbiju vodi Aleksandar Vučić, jer to je jedina garancija opstanka i daljeg razvoja Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

E MOJ DOBRI Nigorova tužna objava posvećena pokojnom Nebu