NAPREDUJE IZGRADNJA SPORTSKOG KOMPLEKSA U FUTOGU: Novi centar za 50.000 stanovnika gotov u novembru

Z. GRUMIĆ

17. 01. 2023. u 21:06

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić izjavio je danas u Futogu da je prezadovoljan napretkom radova na izgradnji bazena i ostalih sadržaja budućeg sportskog kompleksa u tom prigradskom naselju i najavio da se završetak tog velikog posla očekuje do kraja novembra ove godine.

НАПРЕДУЈЕ ИЗГРАДЊА СПОРТСКОГ КОМПЛЕКСА У ФУТОГУ: Нови центар за 50.000 становника готов у новембру

Z. Grumić

Đurić je sa saradnicima posetio gradilište i nakon razgovora sa izvođačima radova, započetih u martu minule godine, istakao da je kompletan iznos te investicije od 1,75 milijardi dinara obezbeđen u budžetu Grada.

- Nastavljamo da ravnomerno razvijamo sve delove Grada, uključujući i prigradska naselja. Nove bazene i druge sportske terene koristiće oko 50.000 stanovnika Futoga, Veternika i Begeča. Nadam se da ćemo krajem novembra dobiti ovaj sportski kompleks, na ponos svih nas – istakao je Đurić.

Novi sportski kompleks u Proleterskoj ulici, ukupne površine oko 5.000 kvadratnih metara, sadrži olimpijski i dva mala bazena, teretanu, fitnes centar i rapolaže tribinama sa 428 mesta za sedenje.

Na otvorenom prostoru imaće po dva košarkaška, odbojkaška i teniska terena, dečija igrališta i teretanu kao i pešačke staze, parkiralište, javnu rasvetu i drugu prateću infrastrukturu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!