SEOSKE KUĆE ZA MLADE: Krov nad glavom za još 17 apatinskih porodica

J. L.

02. 12. 2022. u 21:00

JOŠ 17 porodica iz Apatina i okoline dobiće krov nad glavom zahvaljujući Ministarstvu za brigu o selu koje dodeljuje bespovratna sredstva za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Na ovaj način skućilo se 56 porodica.

СЕОСКЕ КУЋЕ ЗА МЛАДЕ: Кров над главом за још 17 апатинских породица

foto: Opština Apatin

Programom je predviđena dodela bespovratnih sredstava mladim bračnim i vanbračnim parovima, samohranom roditelju i mladom poljoprivredniku/ci do 45 godina života za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, koja može da se nalazi na teritoriji svih naseljenih mesta Republike Srbije, izuzev u gradskim i opštinskim sedištima i prigradskim naseljima.

U sklopu novog ciklusa kuće u Prigrevici su dobili Duško Mrđenović i Milana Mrđenović, Marija Krnjaić, Darjan Kitić, Željka Janjić, Natalija Jezdić i Aleksandar Medić, Sara Čović i Milan Čović, Svetlana Medar, Snežana Radojčić, u Sonti Dejan Brdarić i Danijela Petrović, Violeta Brdarić i Igor Hardi.

Na spisku su i Miroljub Čonka i Mišković Jasmina, Radislav Odobaša i Mariana Vidaković, u Svilojevu Petar Popović i Marijana Paunović,  Miloš Medić, kao i Amir Olovčić, Vesna Kurtović, Snežana Antalović iz Kupusine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju