PROŠIREN OBIM NAPLATE PARKIRANJA U NOVOM SADU: U plavoj zoni još devet ulica na Podbari

Z. GRUMIĆ

28. 11. 2022. u 13:54

NA OSNOVU rešenja novosadske Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 1. decembra u organizovani sistem naplate parkiranja ući će parkirališta u delu Podbare, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“.

ПРОШИРЕН ОБИМ НАПЛАТЕ ПАРКИРАЊА У НОВОМ САДУ: У плавој зони још девет улица на Подбари

Z. Grumić

U režimu plave zone, u kojoj je cena parkiranja 44 dinara za sat vremena, od narednog meseca biće ulice ili delovi ulica Đorđa Rajkovića, Zemljane ćuprije, Zlatne grede, Lončarska, Milana Rakića, Milovana Glišića, Save Vukovića i Skerlićeva ulica.

Ta parkirališta su bez vremenskog ograničenja, a parkiranje može bude plaćeno slanjem es-em-es poruke sa registarskom oznakom na broj 8212 ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu, imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu po ceni od 130 dinara mesečno.

Stanarske parking karte izdaju se i na Blagajni „Parking servisa“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od 1. decembra svakog radnog dana i subotom od osam do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na blagajni tog preduzeća potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum