DO ZIME POD KONAC: Obnova saobraćajnica u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

16. 11. 2022. u 16:52

KORISTEĆI još po koji dan lepog vremena koje je produžilo aktuelnu građevinsku sezonu, komunalne službe u Vrnjačkoj Banji nastavljaju obnovu saobraćajnica u prestonici srpskog turizma, a kompletan posao trebalo bi da bude završen do početka decembra.

ДО ЗИМЕ ПОД КОНАЦ: Обнова саобраћајница у Врњачкој Бањи

Opština Vrnjačka Banja

Trenutno su u toku radovi u veoma prometnoj Vrnjačkoj ulici u centru Banje, u dužini od 400 metara, gde je pre presvlačenja asfalta obavljeno izmeštanje vodovoda i kanalizacije, kao i uređenje trotoara i ivičnjaka.

Za ove radove iz opštinskog budžeta izdvojeno je sedam miliona dinara, a prema rečima predsednika opštine Bobana Đurovića, obnova saobraćajne infrsastrukture na teritoriji Vrnjačke Banje biće nastavljena i naredne godine.

Opština Vrnjačka Banja

Radovi u Vrnjačkoj ulici

- Budžetom za 2023. planirano je 150 miliona za putnu infrastrukturu, a očekujemo i podršku „Puteva Srbije“ u određenom procentu – kaže Đurović. - Izdvojena sredstava obećavaju i kontinuitet posla, što znači da nećemo raditi po 200 do 300 metara nekog puta u etapama, već će biti rađeno u turnusu. Očekujem da će tako biti rešene sve problematične deonice.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKAZIVANJE NA ZNAČAJ PREVENCIJE BOLESTI: I ovog vikenda pregledi u zdravstvenim ustanovama