POPIO "STIMULANS", PA UMRO USRED SEKSA U HOSTELU? Policija rasvetljava uzrok smrti N. R. (60) i utvrđivanju identiteta žene sa kojom je bio

V. I.

04. 11. 2022. u 21:21

UZROK smrti Čačanina N. R. (60), koji je u četvrtak kasno popodne iz jednog hostela u gradu na Moravi dovezen bez znakova života u čačansku bolnicu, još nije utvrđen, mada se pretpostavlja da je reč o srčanom udaru.

ПОПИО СТИМУЛАНС, ПА УМРО УСРЕД СЕКСА У ХОСТЕЛУ? Полиција расветљава узрок смрти Н. Р. (60) и утврђивању идентитета жене са којом је био

Foto I. Marinković

Kako saznajemo, prilikom prijema u Službu urgentne medicine pokušana je njegova reanimacija, ali bez uspeha.

Poziv Hitnoj pomoći, koja ga je prevezla do bolnice, bio je upućen iz hostela. Nezvanično, ovaj Čačanin bio je u društvu mlađe ženske osobe u sobi. Kada je ona primetila da mu je pozlilo odmah je istrčala iz hostela i pobegla, navodno rekavši na recepciji da je njenom intimnom partneru pozlilo. Zasada nije poznat njen identitet.

Po položaju tela, odeći i drugim tragovima koji su zatečeni u sobi, jasno je da su stariji muškarac i žena bili u intimnom odnosu. Policija je pored kreveta pronašla čašu dopola napunjenu vodom u kojoj se nalazio praškasti sadržaj nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri