RADOVI ZATVARAJU SAOBRAĆAJ U NOVOM SADU: Ovo je spisak ulica u kojima će saobraćaj biti preusmeren

S. B.

03. 10. 2022. u 15:59

U Novom Sadu će u utorak, 4. oktobra, početi obnova kolovozne konstrukcije na Beogradskom keju, na deonici od drumsko- železničkog mosta do Ulice Bajči Žilinskog.

РАДОВИ ЗАТВАРАЈУ САОБРАЋАЈ У НОВОМ САДУ: Ово је списак улица у којима ће саобраћај бити преусмерен

Foto GU Leskovac

 Radiće se najpre na desnoj kolovoznoj traci uz Dunav, a saobraćaj će biti preusmeren na suprotnu traku. Radovi će biti završeni do subote, 8. oktobra.

Dan kasnije, u sredu, 5. oktobra, počeće radovi na popravci kolovoza u Hajduk Veljkovoj ulici, pa će za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka u delu Hajduk Veljkove ulice, od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a dok traju radovi biće zabranjeno desno skretanje iz ulice Novosadskog sajma. Planirani završetak te faze radova je u ponedeljak, 10. oktobra, posle čega će se pristupiti radovima na levoj kolovoznoj traci.

Takođe u sredu, 5. oktobra, radovi će početi i u Vojvođanskoj ulici, pri čemu će doći do potpune obustave saobraćaja, koja će biti na snazi u narednih nekoliko dana, dok traje izvođenje radova na toj saobraćajnici.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!