SREĆOM IZBEGNUTA NESREĆA: Kamion išao u rikverc, propao u rupu, kabina vozača završila u vazduhu! (VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 20:42

SAMO puka sreća spasla je danas vozača kamiona na jednom gradilištu u Inđiji da ne strada.

СРЕЋОМ ИЗБЕГНУТА НЕСРЕЋА: Камион ишао у рикверц, пропао у рупу, кабина возача завршила у ваздуху! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, koji je po svemu sudeći napravila osoba koja živi u objektu pored gradilišta, vidi se kako kamin - kiper pun zemlje ide u rikverc. Umesto da se zaustavi, on nastavlja unazad i stiže do ivice gradilišta, gde se nalazi rupa za temelje.

Od težine kipera zemlja kreće da propada i kamion se pod teretom survava unazad! Prednji deo vozila, kabina u kojoj se nalazi vozač, završio je u vazduhu!

Srećom pa su brzo reagovali radnici koji su se tu nalazili i odmah otvorili vrata kamiona kako bi izvukli šofera, pre nego to, možda, kamion skroz propadne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž