TRAGEDIJA POGODILA SRPSKI SPORT: Rukometašica Temerina poginula u saobraćajnoj nesreći

Novosti onlajn

25. 09. 2022. u 10:43

MARIJA Pavlović (34), rukometašica ŽRK Temerin, preminula je od posledica saobraćajne nesreće, objavio je na svom sajtu In memoriam Rukometni savez Vojvodine.

ТРАГЕДИЈА ПОГОДИЛА СРПСКИ СПОРТ: Рукометашица Темерина погинула у саобраћајној несрећи

Foto: Rukometni savez Vojvodine

Nesreća u kojoj je tragično nastradala Marija dogodila se u petak uveče na autoputu u Beogradu, kada su se sudarila dva automobila kod Grmovca.

Prema pisanju medija, nesreća se dogodila kada je na „opel“ kojim je upravljala Marija, naleteo „pasat“ za čijim je volanom bio dvadesetosmogodišnji muškarac, za koga je navodno alkotestiranjem utvrđeno da je imao alkohola u organizmu. U ovoj nesreći je povređena Marijina tridesetjednogodišnja saputnica.

Tridesetčetvorogodišnja rukometašica iz Temerina je, kako se dalje navodi na sajtu Rukometnog saveza Vojvodine igrala na poziciji golmana i u svojoj igračkoj karijeri branila je boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove, Petrovaradina.

-  Sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su na programu ovog vikenda, počeće minutom ćutanja – navodi se u saopštenju Rukometnog saveza Vojvodine. -  Neka joj je večna slava i hvala na svemu. Rukometni savez Vojvodine izražava saučešće porodici.

 BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)