OLDTAJMERI ŠARMOM OBOJILI TRG: Lep skup u centru Zrenjanina (FOTO)

B. G.

11. 09. 2022. u 17:43

STOTINAK lepotana, na dva i četiri točka, uglancanih, gordih i ponosnih na svoje godine i vekove, koliko postoje, ukrasili su centralni gradski trg u Zrenjaninu i oduševili brojne posetioce, koji su iz Beograda, Novog Sada, Subotice, došli da ih vide i uživaju u njihovoj vanvremenskoj lepoti i stvarnoj vrednosti.

ОЛДТАЈМЕРИ ШАРМОМ ОБОЈИЛИ ТРГ: Леп скуп у центру Зрењанина (ФОТО)

Foto: Aleksandar Popović

Skup oldtajmera u centru Zrenjanina, organizovala je Turistička organizacija grada u saradnji sa novosadskim auto moto klubom Veteran, a zahvaljujući njihovim vlasnicima, izloženo je preko devedest modela motora, automobila, kombi vozila i džipova, nekih koji su proizvedeni pre Drugog svetskog rata.

- Ko voli automobile, uživao je zaista ovde u centru Zrenjanina, puno lepih starih i do sada neviđenih limuzina, koje nose breme svog vremena i ponosno ove modele čuvaju od zaborava - kaže Ranko Popović, koji ovakve manifestacije ne propušta bilo gde da se u Srbiji organizuju.

Ono što je fasciniralo brojne posetioce smotre oldtajmera je činjenica da je velika većina njih, još uvek aktivna i prisutna na drumovima širom Srbije, uz urednu registraciju.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" NA LICU MESTA: Na Gazimestanu, gde ne staje divlja gradnja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KAKO JE MAKSIM GORKI PISAO O SRBIMA: Oni su Rusi koliko i mi, ovo je naša zemlja, ovde su ljudi LJUDI, narod koji se bori za slobodu