JAGODINKU I EGIPĆANINA ZAUVEK SPOJILA ONLAJN IGRICA: Marina Ilić i Ahmed Elnagar, posle dve godine, ljubav krunisali brakom

Z. GLIGORIJEVIĆ

19. 08. 2022. u 11:11

MARINA Ilić (25) iz Jagodine i Ahmed Elnagar (26) iz Kaira upoznali su se pre dve godine preko onlajn igrice koju su zajedno igrali, a od prošlog vikenda, kada su se venčali u Skupštini grada Jagodina, postali su supružnici.

ЈАГОДИНКУ И ЕГИПЋАНИНА ЗАУВЕК СПОЈИЛА ОНЛАЈН ИГРИЦА: Марина Илић и Ахмед Елнагар, после две године, љубав крунисали браком

Marina i Ahmed, Foto Privatna arhiva

Ahmed, koji je u Jagodinu stigao početkom avgusta, kaže da je njegov prvi susret sa Srbijom bio veoma pozitivan, da mu je sve bilo zanimljivo, a posebno mu se dopalo što na ulicama nema gužvi, za razliku od Kaira u kome živi više od dvadeset miliona ljudi.

- Venčanje je bilo vrlo lepo. Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ. Marina i ja smo srećni što smo našu vezu krunisali brakom. Odlično se razumemo i lepo se slažemo, pa sam uveren da su pred nama lepe decenije zajedničkog života u Jagodini - kaže Ahmed.

On dodaje da ga je Marinina porodica prihvatila veoma toplo i iskreno. Jagodinci koje je upoznao bili su nasmejani i ljubazni. Grad mu se dopao, a naročito izletište "Potok".

Dopadala su mu se i jagodinska sela, u kojima poljoprivrednici proizvode zdravu hranu, što je, smatra, u današnje vreme izuzetno važno.

I Marina ima samo reči hvale za njegovu porodicu, ali i za meštane Kaira koje je upoznala prilikom jednomesečne posete.

- Imala sam priliku da se upoznam i sa egipatskom kuhinjom, koja nije ni nalik srpskoj.

On je dosta čitao o Srbiji, pa smo se tada dogovorili da on poseti mene. U međuvremenu smo obzbedili vizu i potrebne papire. Žao mi je što Ahmedova porodica nije mogla da prisustvuje venčanju, ali smo obezbedili prevodioca za arapski jezik - kaže Marina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!