TRAJAĆE ČETIRI SATA: Velika žurka večeras u Kruševcu u sklopu obeležavanja "Dana mladih"

S.BABOVIĆ

12. 08. 2022. u 14:55

MLADI u Kruševcu obeležiće danas svoj dan velikom žurkom u centru grada.

ТРАЈАЋЕ ЧЕТИРИ САТА: Велика журка вечерас у Крушевцу у склопу обележавања Дана младих

Foto: KZM

Program počinje od 21 sat i sve do jedan sat posle ponoći, u ulici Majke Jugovća ispred Umetničke galerije nastupaće di-džejevi, najavljeno je u Gradskoj upravi.

Foto: KZM

Kancelarija za mlade se ovim koncertima po deveti put pridružuje obeležavanju Međunarodnog dana mladih, a ideja ovogodišnjeg obeležavanja je da se mladima pruži prostor za zabavu i druženje.

Foto: KZM

Generalna skupština Ujedinjenih nacija ustanovila je ovaj dan, koji se prvi put obeležio 2000.godine. Programi neformalnog obrazovanja, koncerti, radionice, kulturne manifestacije i tribine koje organizuju državne vlasti i omladinske organizacije održavaju se širom sveta svakog 12. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum