„FIJAT DUKATO“ ZA PREVOZ NA DIJALIZU: Domu zdravlja u Paraćinu donacija Ministarstva zdravlja

Z.Rašić

23. 06. 2022. u 09:10

OD RESORNOG Ministarstva Dom zdravlja u Paraćinu dobio je vozilo za prevoz pacijenata na dijalizu, čime je upotpunjen vozni park ove zdravstvene ustanove.

„ФИЈАТ ДУКАТО“ ЗА ПРЕВОЗ НА ДИЈАЛИЗУ: Дому здравља у Параћину донација Министарства здравља

Foto: Z. Rašić

 Reč je o vozilu „fijat dukato“ namenjenom transportu pacijenata koji se dijaliziraju u Opštoj bolnici u Ćupriji, a kojih iz paraćinske opštine ima pedesetak, najviše u Pomoravskom okrugu.

- Te pacijente vozimo jednom ili dva puta nedeljno u dijalizni centar. Do sada smo za tu svrhu imali jedno vozilo, ali je bilo potrebno još jedno – ističe dr Vesna Vesić, direktorka Doma zdravlja.

Foto: Z. Rašić

Poklon Ministarstva zdravlja poboljšaće komfor bolesnika, odnosno kvalitet zdravstvene zaštite kroz obogaćen vozni park podići će na viši nivo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

(UŽIVO) RAT U UKRAJINI: Zarobljeni ukrajinski padobranci; Američki plaćenici pomažu u pripremi hemijskih provokacija u Ukrajini