ZA KONSTANTINOVO LEČENJE I TERAPIJE: Akcija „Humanitarni ponedeljak“, 30. maja na novosadskom Štrandu

LJ. P.

29. 05. 2022. u 11:36

AKCIJA „Humanitartni ponedeljak“ na novosadskom Štrandu, i u ponedeljak, 30. maja, namenjena je Konstantinu Jankoviću, obolelom od cerebralne paralize.

ЗА КОНСТАНТИНОВО ЛЕЧЕЊЕ И ТЕРАПИЈЕ: Акција „Хуманитарни понедељак“, 30. маја на новосадском Штранду

Foto: Gradsko zelenilo

Prethodnog ponedeljka, 23. maja za njegovo lečenje prikupljeno je 49.100 dinara, pa se akcija ponavlja.

Toga dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a posetioci će umesto karte moći da daju dobrovoljni prilog u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože novac biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Konstantin zbog nedostatka kiseonika na porođaju kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza je cerebralna paraliza infantilis spastika. Iza Konstantina je dugogodišnja borba, a predstoje mu još dve operacije fibrotomije u Rusiji. Novac koji će se prikupljati potreban je za Konstantinovo dalje lečenje kao i terapije koje slede.

Iz „Gradskog zelenila“ obaveštavaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara