SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U NEGOTINU: Za nezaposlene 145 radnih mesta

S. M. J.

18. 05. 2022. u 10:32

FILIJALA Bor Nacionalne službe za zapošljavanje u četvrtak 19. maja u Negotinu organizuje 14. po redu Sajam zapošljavanja.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НЕГОТИНУ: За незапослене 145 радних места

Foto: S.M.Jovanović

Učešće na 14. Sajmu zapošljavanja u Negotinu prijavilo je do sada 19 poslodavaca koji će u četvrtak, 19. maja od 11 do 13 časova u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ predstaviti slobodna radna mesta za 145 radnika različitih zanimanja i stepena stručnosti.

-Pozivamo sve zainteresovane poslodavce i nezaposlene da dođu na Sajam, uz preporuku da se prethodno obrate Ispostavi Nacionalne službe za zapošljavanje Negotin radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija– navode u Filijali ove službe u Boru.

Sajam je, podsećaju, namenjen nezaposlenima, kao i onima koji razmatraju promenu zaposlenja. Svima koji traže posao preporučuje se da unapred pripreme nekoliko primeraka svoje radne biografije i da na sajmu uspostave kontakt sa više poslodavaca.

Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Ispostava Negotin je zaključno sa aprilom bilo 1.858 nezaposlenih, od kojih su 1.002 žene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024