OD KORONE 57 NOVOOBOLELIH: Epidemiološka slika Srednjobanatskog okruga, najviše registrovanih u Zrenjaninu

B. G.

10. 05. 2022. u 21:19

PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, na području pet opština Srednjobanatskog okruga, zaključno sa 9. majem, potvrđeno je ukupno 34.135 slučajeva zaraženih.

ОД КОРОНЕ 57 НОВООБОЛЕЛИХ: Епидемиолошка слика Средњобанатског округа, највише регистрованих у Зрењанину

Foto: B.Grujić

Covid-om 19. a za poslednjih nedelju dana, u periodu od 3. do 9. maja, registrovano je 57 novooboleliha.

Broj novobolelih najveći je u Zrenjaninu – 72. U Novom Bečeju devet, u Žitištu tri, Novoj Crnji šest i Sečnju 15 trenutno aktivnih slučajeva.

Sa dve doze, vakcinisano je 71.539 žitelja Srednjobanatskog okruga, treću dozu primilo je 47.152, a četvrtu 785 meštana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru