PET AUTOBUSKIH LINIJA MENJA TRASU: Zbog radova na zgradi SNP-a u Novom Sadu za vikend

Lj. P.

18. 03. 2022. u 12:54

ZBOG izvođenja radova na zgradi Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu za vikend, 19. i 20. marta menjaju se trase autobuskih linija broj 1, 3, 5, 5N i 8.

ПЕТ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА МЕЊА ТРАСУ: Због радова на згради СНП-а у Новом Саду за викенд

Lj.P.

Linija broj 1 (smer sa Limana) od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom. U smeru sa Klise saobraćaju redovnom trasom.

Linija broj 3 (smer iz Petrovaradina) od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra Prvog i dalje nastavljaju redovnom trasom. U smeru sa Detelinare saobraćaju redovnom trasom.

Asutobusi na liniji broj 5 (smer sa Avijatičarskog naselja) voziće od raskrsnice Novosadskog sajma/Bulevar oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra Prvog, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.U smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.

Na liniji broj 5N (smer sa Železničke stanice), autobusi će saobraćati od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar kralja Petra Prvog autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. U smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.

Na liji broj 8 (smer sa Limana) od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra Prvog i dalje nastavljaju redovnom trasom. Autobusi na liniji broj 8 u smeru sa Novog naselja saobraćaju redovnom trasom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OD RUDOG POLJA DO KRALJEVA: Kraljevčani danas obeležavaju imendan svog grada