OKRUŽNO TAKMIČENJE IZ FIZIKE: Osnovci u Kladovu ostvarili dobre rezultate

S.M.J.

08. 03. 2022. u 10:40

U OSNOVNOJ školi “Vuk Karadžić” u Kladovu ovog vikenda je održano okružno takmičenje iz fizike koje je okupilo 33 učenika iz Negotina, Jabukovca, Kladova, Tekije, Bora i Zlota.

ОKРУЖНО ТАKМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИKЕ: Основци у Kладову остварили добре резултате

Foto: S.M.J.

U kategoriji učenika šestog razreda prvu nagradu osvojili su Viktor Ranđelović iz OŠ „Petar Radovanović“ iz Zlota, koji je sa 95 poena ostvario i najbolji rezultat na takmičenju i Kosta Pajkić iz OŠ „Dušan Radović“ iz Bora.

Druga nagrada je pripala Negotinkama Staši Andrejević iz OŠ „Vera Radosavljević“, Mili Frunzarelović iz OŠ „Vuk Karadžić“, Nađi Milivojević iz OŠ „Branko Radičević“, kao i Kladovljanki Nikolini Đurić iz OŠ „Vuk Karadžić“.

Treću nagradu u kategoriji učenika šestog razreda osvojili su Negotinci: Uroš Ninić iz OŠ „Branko Radičević“ i Sofija Rangelov iz OŠ „Vuk Karadžić“, kao i Borani: Kristina Ivanov iz škole „3.oktobar“ , kao i Lenka Milutinović i Pavle Spasić iz OŠ „Dušan Radović“.

Prvu nagradu u kategoriji učenika sedmog razreda osvojila je Katarina Paunović iz Kladova, drugu Bogdan Jovanović iz OŠ „Branko Radičević“ iz Negotin, a treću Miljana Mladenović iz negotinske OŠ „Branko Radičević“ i Anja Modrić iz Kladova.

Prva nagrada u kategoriji osmaka pripala je Jeleni Turanović iz Kladova, druga Miletu Lazareviću iz OŠ „Svetozar Radić“ iz Tekije, a treća Luki Bađiću, takođe iz OŠ „Vuk Karadžić“ u Kladovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju