HAVARIJA U KRUŠEVCU: Zbog kvara na cevovodu, kovid bolnica u nedelju bez vode

S. BABOVIĆ

25. 02. 2022. u 20:35

KOVID bolnica u Kruševcu biće u nedelju bez vode od 8 do 19 sati zbog sanacije kvara magistralnom cevovodu.

ХАВАРИЈА У КРУШЕВЦУ: Због квара на цевоводу, ковид болница у недељу без воде

Foto: S. Babović

Bez vode će u istom periodu biti i Trajal Korporacija A.D,dok će tokom izvođenja radova biti smanjen pritisak vode u mreži ka celom naselju Parunovac.

- Za potrebe Kovid bolnice biđe obezbeđenje cisterne sa pijaćom vodom,a zbog izvođenja radova na sanaciji havariji,27.februara od 7 do 20 sati,za saobraćaj će biti zatvorena desna strana kolovozne trake-predočeno je u JKP Vodovod Kruševac.

Prošlog septembra, cisterne su takođe bile u krugu Kovid bolnice u Parunovcu kada je došlo do havarije na magistralnom cevovodu u Lipovcu kod Kruševca.Kvar je saniran brzo,a normalizacija u vodosnabdevanju usledila je nakon nekoliko dana i nakon tri uzastopna uzorkovanja vode i nakon odobrenja ZZJZ Kruševac,gde je utvrđena potpuna ispravnost vode za piće.

Prema poslednjim informacijama iz UKC Niš,u Kovid bolnici u Kruševcu trenutno je hospitalizovano 200 pacijenata.Kod 193 je potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19, četvoro pacijenata je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i oni se nalaze u jako teškom opštem stanju.

BONUS VIDEO - KOVID BOLNICA U KRUŠEVCU: Obrada krvi kod testiranja na koronu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PROMOCIJA MERA ZA ZAPOŠLJAVANJE: U Leskovcu i Vlasotincu predstavljeni konkursi NSZ