UKLONJEN ODRON KOD BRODAREVA: Saobraćaj se odvija naizmenično

A. R.

01. 02. 2022. u 14:49

IAKO je planirano da saobraćaj na deonici puta od Brodareva prema Gostunu bude pušten tek u poslepodnevnim satima, nadljudskim naporima radnici JP "Puteva Užice" uspeli su da pročiste odron i osposobe put za normalizaciju vozila tokom ranih popodnevnih časova.

УКЛОЊЕН ОДРОН КОД БРОДАРЕВА: Саобраћај се одвија наизменично

Foto: A. R.

- Saobraćaj se odvija naizmenično, uz propisanu saobraćajnu signalizaciju. Radnici su od subote sve vreme bili na terenu i uspeli da uklone ogromnu količinu zemlje i kamenja koji su se sručili na kolovoz. Bilo je u planu da zabrana traje do 16 časova, ali stvorili su se svi neophodni uslovi i saobraćaj je pušten posle podneva - kazao je Alen Mušanović iz JP "Puteva Užice".

Dok je ovaj magistralni put bio u potpunoj blokadi, iz pravca obe države formirane su kolone dugačke nekoliko kilometara u kojima su čekali vozači šlepera i kamiona. Pojedini su koristili granični prelaz Jabuka, kako bi izbegli čekanje.

Podsetimo, do odrona je došlo u noći između petka i subote u mestu Mili iza Brodareva odmah posle tunela. Veliki odron zatrpao je obe kolovozne trake magistralnog puta koji spaja Srbiju sa Crnom Gorom, preko graničnog prelaza Gostun.

BONUS VIDEO: DIV ISPOD PLANINE JELICE: Tunel "Laz" biće najduži tunel u Srbiji, naši reporteri ušli su unutra

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

I DALJE JE VREME ZA MORE: Vogue Hotel u Bodrumu je u svakom smislu odličan izbor i u njemu će uživati cela porodica