BESPLATNI TRENINZI ZA ĐAKE: Sportski savez Paraćina dogovorio sa klubovima da tokom raspusta učenici gratis treniraju

Z.Rašić

12. 01. 2022. u 20:25

SVI učenici koji pohađaju škole na teritoriji opštine Paraćin mogu da se tokom zimskog raspusta priključe nekom od lokalnih sportskih klubova i da besplatno treniraju.

БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ ЗА ЂАКЕ: Спортски савез Параћина договорио са клубовима да током распуста ученици гратис тренирају

Foto: SSOP

Ovu mogućnost dogovorio je opštinski Sportski savez (SSOP) jer zbog epidemije kovida neće biti uobičajenih sportskih aktivnosti đaka za vreme zimskog raspusta koje su se svakog januara održavale u okviru „Sportske zime“.

Boban Lazić, predsednik SSOP, kaže da je ovaj dogovor za besplatno treniranje svojevrsno animiranje đaka u epidemijskim uslovima da se što više bave sportom.

- Na sajtu Sportskog saveza opštine Paraćin i na društvenim mrežama mogu se naći kontakti svih sportskih klubova koji su aktivni tokom zime i rade sa decom mlađeg uzrasta, pa učenici mogu da se odmah prijave – rekao je Lazić, pozivajući mlade sugrađane da se tokom raspusta bave sportom što aktivnije.

 Među klubovima koji nude besplatne treninge su Klub realnog aikidoa „Soke“, Gimnastički klub „Paraćin“, Rukometni klub, Streljački klub „Borac“, OFK „Paraćin“, Odbojkaški klub „Paraćin“ i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića