TEŠKO STANJE NOVOSAĐANINA POVREĐENOG NOŽEM: U sinoćnoj masovnoj tuči povređen još jedan muškarac

Z.Grumić

05. 12. 2021. u 10:36

DVADESETSEDMOGODIŠNJI mladić S. M. iz Veternika, teško povređen nožem u predelu srca u masovnoj tuči koja je izbila sinoć ispred jednog ugostiteljskog objekta na Spensu u Novom Sadu, u teškom je opštem stanju i nalazi se na intenzivnoj terapiji u Kliničkom ventru Vojvodine (KCV).

ТЕШКО СТАЊЕ НОВОСАЂАНИНА ПОВРЕЂЕНОГ НОЖЕМ: У синоћној масовној тучи повређен још један мушкарац

Z. Grumić

Kako je navedeno u saopštenju iz KCV, pacijent je primljen u Urgentni centar KCV zbog ubodne rane s leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda utvrđene su povrede srca i pluća i mladić je hitno operisan.

– U danjem toku, nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan, u teškom opštem stanju i smešten je na kliniku  za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana – navodi Pi-ar služba KCV.

U tuči je još jedan Novosađanin (29) zadobio lakše povrede. Prema nezvaničnim informacijama tokom istražnjih radnji brojnih pripadnika policije, koje su trajale do ranih jutarnjih časova, privedeno je više osoba na informativni razgovor, kako bi bili utvrđeni vinovnici tog teškog incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA SCENI „IZBIRAČICA”: Treći festivalski dan u Smederevu u čast Nušiću (FOTO)