INFORMACIJA ZA SVE KOJI ŽIVE U SVILAJNCU: Produžen rok za prijavu za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Z. Gligorijević

17. 09. 2021. u 15:53

ROK za podnošenje prijava na Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji opštine Svilajnac za tekuću godinu produžen je do 21. septembra.

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВЕ КОЈИ ЖИВЕ У СВИЛАЈНЦУ: Продужен рок за пријаву за суфинансирање мера енергетске ефикасности

Foto: Z. Gligorijević

Prijave se mogu podneti za ugradnju i nabavku materijala za termičku izolaciju spoljnih zidova i krovova za porodične kuće, nabavku i ugradnju prozora i spoljnih vrata sa pratećim građevinskim radovima za porodične kuće, nabavku i instalaciju kotlova na prirodni gas ili biomasu (drvni pelet, briket, sečka) za porodične kuće i stanove.

Popunjeni, overeni i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom „Prijava za javni poziv za učešće građana u sprovođenju mera energetske sanacije“, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte mogu da se predaju lično na pisarnici Opštinske uprave opštine Svilajnac, do 21. 9. 2021. godine do 15.30 časova ili preporučeno poštom na adresu: Opština Svilajnac, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije, Ulica Svetog Save 102, 35210 Svilajnac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024