RODILA BLIZANCE, PA POTVRDILA HUMANOST: Mlada majka obezbedila donaciju porodilištu Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu

M. BOŠNjAK

30. 07. 2021. u 07:20

HUMANITARNOJ akciji koju je pokrenula zdravstvena radnica Nina Novaković iz Gornjeg Milanovca, blogerka poznata po svom instagram-nalogu "Kuvanje sa Ninom", za doniranje najneophodnijih potrepština porodilištu ovdašnje Opšte bolnice, odazvalo se mnogo ljudi dobre volje.

РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ, ПА ПОТВРДИЛА ХУМАНОСТ: Млада мајка обезбедила донацију породилишту Опште болнице у Горњем Милановцу

Foto I. Đurđević

I, Nina je donaciju uručila samo nekoliko dana od svog izlaska iz porodilišta, jer je postala ponosna mama blizanaca, odnosno rodila je dva dečaka!

Pritom, na spisku darova su bili ćebad, prostirke, peškiri, spavaćice, bademantili, tetra i švedske pelene, benkice, bodići, čaršavi, flašice, kapice, rukavice, hrana i kozmetika za bebe...

- Presrećna sam jer veliku zastupljenost na "Instagramu" mogu da iskoristim i u humanitarne svrhe. Narednih dana ću predati i komodicu za presvlačenje beba, a mame mi već masovno šalju slike svojih beba u novim bodićima ili posteljini. One su oduševljene, a moje srce je prepuno - ponosna je Nina kojoj je zahvalnost, ne zaboravljajući ni sve ostale koji su pomogli akciju, izrazio prim. dr Dragan Perišić, načelnik Službe za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice.

- Ne pamtimo donaciju ovakvog obima. Nina je dugo razmišljala šta bi najviše moglo da pomogne porodilištu u svakodnevnom radu, ali i majkama i bebama, pa je ovo odličan primer i za druge ljude plemenitog srca - zaključuje prim. dr Perišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona