OVAKO NEŠTO SE NE PAMTI: Pogledajte ko je favorit u finalu Australijan Opena!

Promo

20. 02. 2021. u 17:00

Dugo očekivano finale Australijan Opena je tu, a kao što su mnogi ljubitelji tenisa sa ovih prostora priželjkivali - Novak Đoković je u prilici da brani trofej!

ОВАКО НЕШТО СЕ НЕ ПАМТИ: Погледајте ко је фаворит у финалу Аустралијан Опена!

FOTO: Tanjug/AP

Posle mnogo muka tokom celog turnira, povreda, spekulacija o istinitosti o povredi, teških rivala... Đoković je stigao samo na korak od odbrane titule! A, taj poslednji i često najteži korak je Danil Medvedev. 

Ruski teniser važi za jednu od novih teniskih nada, ali...

- Svi ti momci su veoma jaki, igraju visoko kvalitetan tenis, u to nema sumnje. I sigurno će biti predvodnici teniske budućnosti, ali neću da stojim sa strane i predam im tu ulogu. Nateraću ih da mrdnu guzicom – rekao je Novak pre nekoliko dana. 

I sada je sve jasno. Apsolutno verujemo da se Nole neće tako lako predati i iz tog razloga smo spremili iznenađenje za sve navijače prvog reketa sveta.

O čemu se radi? 

Za početak, kliknite OVDE i preuzmite SPORTSKI BONUS ZA KLAĐENjE u iznosu od 1.500 DINARA, a onda i okušate svoju sreću. 

Toliko je jednostavno - samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje!

Osim toga, bukmejkeri Meridian kladionice u ovom duelu blagu prednost daju Novaku Đokoviću, na koga je kvota 1.86, dok je kvota na Medvedeva 1,91!

Podsećamo, Đoković je trofej u Melburnu podizao čak osam puta, a kao što je sam Danil rekao nakon meča, Novak je navikao da u finalima Grend slemova igra sa Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom.

Sada je tu novo lice, ali ako neko zna da se nosi sa agresivnim, talentovanim i kvalitetnim igračima - to je Novak. 

Veliko finale na programu je u nedelju od 09.30 po našem vremenu, a to znači da morate da rezervišete ovaj termin i uživate u tenisu. 

Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna