EVO KAKO SE NOVAK SPREMA ZA PRVI GREN SLEM U SEZONI: Đoković snimljen dok šeta bos i meditira u parku, a onda i kako grli plavušu

Novosti online

29. 01. 2021. u 10:35

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je odigrao svoj prvi meč u 2021. godini, doduše, igrao je samo jedan set zbog povrede u najčudnijem meču, gde su on i Krajinović kombinovanim snagama savladali Janika Sinera sa 6:3, 6:3.

ЕВО КАКО СЕ НОВАК СПРЕМА ЗА ПРВИ ГРЕН СЛЕМ У СЕЗОНИ: Ђоковић снимљен док шета бос и медитира у парку, а онда и како грли плавушу

Foto: Printskrin

Novak je proveo prethodnih 14 dana u karantinu u Adelejdu, a čim je izašao ih hotelske sobe, zaputio se ka parku, što je jednom prilikom i obećao iz karantina, kada su ga pitali šta će prvo uraditi čim izađe iz izolacije.

Kamere su snimile Novaka kako sedi na klupi pod drvetom i meditira, šetao je bos po parku, a potom je učio i kako da rukuje loptom za australijski fudbal.

Tom prilikom je zagrlio plavušu koja ga je podučavala, što je u Australiji sada već normalno jer gotovo i da nema korona virusa u toj zemlji.

Jedna baka je bila u centru pažnje sa kačketom Crvene zvezde na glavi, dok je jedna gospođa nosila majicu sa natpisom "Srbija u srcu".

- Zaboravio sam kakav je osećaj. Prelepo je biti napolju i osetiti tlo pod nogama, vredelo je - rekao je Novak o svom šetanju kroz park posle izlaska iz karantina.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024