VELIKU pažnju javnosti izazvala je fotografija Novaka Đokovića sa flašom rakije.

Komentari (21)

mirairada

25.12.2020. 18:57

A šta ste vi hteli da veliča i da se slika sa Pavelićem ili Stepincem. Estvarno vam korona ispila mozak. Kad bude završio karijeru hvalićete se kako nije mogao bez vašeg Ivaniševića, A i Novaka i Ivaniševića zabole uvo za to.

Duško

25.12.2020. 19:02

Znamo svi staru izreku da se uspeh ne oprašta. Za srbomrzce uspeh srpskog velikana traje i traje i traje, i suviše dugo. Potrajati će do u večnost, kao Tesla, kao Milanković i ini. E, to je ono što njih boli i zbog čega su toliko ažurni da pljunu na srpske svetinje, svetske veličine tog kalibra, što oni to nemaju, a narod koji ne mogu da smisle ima.

posmatrac iz daleka

25.12.2020. 19:14

Zavist je najgora bolest, gora od kuge i Kovida 19 zajedno. A njim su zarazeni ili mozda najzarazeniji nasi najblize komsije, Pa trckaju uz svoje mentore , kao misevi pored slonova. Pa kada mogu oni (slonovi) da pljuju po najvecem teniseru svih vremena , mogu i njihovi misevi, kuce i mace.

vladimir

26.12.2020. 01:08

Kada bolje razmislite, pa to je i dobro, jer Nole svima smeta, pogotovo što ruši rekorde njihovih miljenika i DOKAZUJE da je /engleski/ gospodski sport ustvari naš, inteligentniji i pametniji - mi smo GOSPODA! To njima smeta! Meri mu se svaka reč, mimika, guma na gaćama, pertla na patici, humanitarna fondacija .... Nole samo nastavi, pokupi SVE rekorde u tenisu - pući će od besa! I treba!

Boris

26.12.2020. 02:49

Jesu li ti Hrvati ikada upitali SAD zasto je predsednik Amerike odnosno Americka drzava odlikovala Generala Mihajlovica ordenom i da li je za SAD i V.Britaniju general Mihajlovic fasista,a to sto se je borio protiv Hrvata pa valjda protiv fasizma ,pa i danas se vodeci intelektualci hrvatski hvale cinjenicom da je Berlin pao a npr.Odzak u BiH nije ili Gospic jos sedmicu dana

Jela

26.12.2020. 03:15

И Туђман је био Брозов генерал и свашта је урадио Србима, а изабран је од Хрвата за председника Хрватске. И? Дража је био Генерал војске старе Југославије и вођа чете. Разлика је огромна. Дража је био регуларан!

rst

26.12.2020. 08:49

Nenaju nikakvog srama, pa njihove repke docekuju redovno sa Glupsonovim (tompson) pjesmama koje su naizgled sve zabranjene u civilizovanom svjetu i isti ne moze odrzati koncert van hrvatske... Stvarno je istina kada kazu da su samo svemir i ljudska glupost bezgranični

Dragan

26.12.2020. 09:04

Pod "komšije" se misli na nas hrvate.nikada nisam pročitao u medijima tekst kojim kritikuju Đokovića. Isto tako ovo je sigurno fotomontaža jer ovo nije boca rakije već kartonska kutija u kakvu se ne pakuje rakija. Isto tako mislim da Đoković ne bi sebi dozvolio tako nešto. Sretan Božić onima koji slave a Đokoviću sve najbolje !

Vukota

26.12.2020. 09:14

Новак је одувијек био промотер правих вриједности, па тако и борбе против фашизма и нацизма. Отуда и ова слика са провјереним антифашистом. Коме слика смета? Па логично, људи антифашисти сметају фашистичком народу који је сваку фашистичку власт дочекивао са цвијећем и био одувијек коњушар истим и који су „за дом спремни" само кад су давили жене и дјецу у гасним коморама!

Goran

26.12.2020. 09:18

Kakve veze ima flaša rakije???? Slikala se i nogometn reprezentacija Hrvatske sa Tompsonom i pevala ustaške pesme!!! Što je sad tu toliko strašno i za osudu???

GVuk

26.12.2020. 10:22

E drage komšije naučite malo istoriju vrane vam mozak popile. Pre svega kakve veze gen. Mihajlović ima sa vama osim što se borio protiv nacista i ustaša? U njegovoj otadžbinskoj vojsci je bilo i hrvata I muslimana lojalnih kraljevini Jugoslaviji. Nikad se nisu nazivali četnicima (četnici-komite, geriski borci iz I sv. rata) već su smatrali da su vojska a četnicima su ih nazvali komunisti da bi sve srpske borce koji nisu bili u partizanima strpali u jedan koš. Dakle lupetate a nemate pojma nego se branite jer znate šta su Ustaše. Ne smatram da su svi hrvati ustaše ali bi mogli malo da se distanciraju. Da, bilo je četnika zlikovaca I ovakvih i onakvih, bandita , avanturista itd. Ali nikad ni jedan od tih pokreta posebno ravnogorski nije imao za cilj sistematsko istrebljenje nepoželjnih naroda, kao što su imale ustaše. Mnogi su pravili zlodela i platili u najvećoj meri a poznatim koljačima iz NDH je dozvoljeno da pobegnu i verovatno njihovi potomci dižu ovoliku galamu.