POJAVIO SE SNIMAK: Zbog ovog poteza je Marijana Veljović na udaru javnosti (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2020. u 12:58

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК: Због овог потеза је Маријана Вељовић на удару јавности (ВИДЕО)

FOTO: EPA

SRPSKI teniski sudija, Marijana Veljović, našla se na žestokom udaru zbog jedne sudijske odluke.

Sve je počelo nakon jedne opomene Lauri Zigemund, ona je opomenuta jer je prekoračila previđeno vreme za servis. 

Srpkinji se zamera što je opomenula nemačku teniserku u momentu kada je krenula da servira. 

"Svi znaju da sam spora i da mi treba više vremena između poena. Trudim se da ispoštujem 25 sekundi. Ona je stroga svaki put kad sudi moje mečeve. Svaki put mi da opomenu čim joj se ukaže prva prilika", rekla je Nemica nakon meča.

Nije se ova odluka dopala ni Analitičarima

"Još uvek se nerviram zbog onoga što smo videli. Ona je spustila pogled na svoj sat i nije primetila da je igračica zapravo bila usred servisa. U čemu je poenta? NJena ruka je bila podignuta i već joj je loptica bila u vazduhu", istakla je Kroft.

Nesvakidašnja scena u kojoj je učestvovala naša Marijana Veljović, teniski sudija, dogodila se početkom drugog seta meča između Kvitove i Zigemund.

"Podigla sam ruku. Bila sam usred servisa", rekla je Zigemund nakon meča koji je izgubila sa 6:3, 6:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Vezbaj Devojko Vezbaj

08.10.2020. 13:39

Сви знају да сам спора и да ми треба више времена између поена. Трудим се да испоштујем 25 секунди. Она је строга сваки пут кад суди моје мечеве. Сваки пут ми да опомену чим јој се укаже прва прилика", рекла је Немица након меча. Pa kad svi znaju, sto se bune, a ti devojko vezbaj, ubrzaj se... Jesi li profi ili nisi? A tvojim protivnicima ne smeta kad otezes svaki servis?!

Preludiji

08.10.2020. 13:56

Mozda sudije treba da budu ocjenjivanje odnosno rangirane i po tome da li su njihove odluke uticale na ishod meča. Sa druge strane, igrači treba da budu solidarni kada se neko od njih žali po bilo kom osnovu jer ono sto se desilo jednom, desiti se moze i nekom drugom naredni put. Cilj je da se igra bez sumnje u sudije a da igrači pobede svojom igrom a ne sudijskim odlukama.

ServirajBržePaNećeDaTeOpominje

08.10.2020. 19:58

Каже Кроф, рука јој је била подигнута, а лоптица већ у ваздуху?????? Не знам колико пута да поновим снимак никако лоптицу да видим у ваздуху...