NOVAK Đoković diskvalifikovan je sa Ju-Es opena pošto je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Zasto

07.09.2020. 00:36

Imao je on ovakvih ispada u proslosti. Vrlo cesto je lomio rekete, slao loptice gde be treba....covek jednostavno ne zna da Kontrolise svoj bes. Steta sto je sve ovo desilo na grand slemu Gde mu je skoro bilo zagarantovan pehar ali je bilo pitanje Kada ce se desiti. Ponasa se previse bahato na terenu. Zelim mu svu srecu.... I da pretekne Federera I Nadala. Ali treba da se smiri I skoncentrise na pehare. Napravio je pregrst gluposti ove godine...nista mu to nije trebalo kao ni ovo danas. Nadam se da ga ovaj incident nece pokolebati ali da ce ga nauciti lekciju.

Boxy

07.09.2020. 07:38

@Zasto - Kakav komentar,zelis mu sve najbolje pa drvlje i kamenje po njemu.Turnir koji je organizovao je bilo da pomogne igracima tokom epidemije kad ves teniska asocijacija nije htela financijski!Na otvoreni sampionat je dosao iako nije hteo i mnogi su odustali,pogledaj listu 10 na vrhu pa ces videti.Ova matora treba da je u penziji a ne na teniskom terenu,pretvara se kao da ju top pogodio.Ti trosi vreme na nekim tamo drugim stranicama a Novaka ostavi njegovim sunarodnicima.Jadan on kad mu ti zelis "sve najbolje".

Zeljko

07.09.2020. 09:10

@Zasto - Eeeee sta se bahato ponasa, on se ponasa potpuno u skladu sa imenom a ovo su ameri cigani namjerno uradili jer su znali da osvaja ovo da je bila namjera pa ajde ovako presramno pih

Mina

09.09.2020. 18:12

@Zasto - O cemu bre ti pricas???aj saberi se!da su svi ljudi ovako stalozeni,promisljeni i pametni Gde bi nam bio kraj.....Ovo je slucajno sto se desilo i nije kriv! NOLE je Kralj!!!

Zarko Pandurov

07.09.2020. 09:58

Zabranjeno je biti SRBIN a najbolji u svetu ne samo u tenisu vec i u ferpleju, korektnosti i hrabrosti da im kaze istinu u lice. . . Djole ti si nas, volimo te , a oni su ti do kolena u svemu / bednici. . .