BRITANAC PRETI: Novaka treba "Slomiti", srećom, umem da "Razbijam" ljude!

Novosti online

02. 09. 2020. u 18:19

BRITANSKI teniser Kajl Edmund u drugom kolu US opena isčekuje duel protiv Novaka Đokovića. Edmund tvrdi da ima recept za pobedu.

БРИТАНАЦ ПРЕТИ: Новака треба Сломити, срећом, умем да Разбијам људе!

Foto: AP

Njih dvojica sastali su se do sada šest puta, Đoković vodi sa 5:1 u pobedama. Meč je zakazan za večeras od 19.30, o sedmom duelu protiv Srbina govorio je 44. igrač sveta. On ističe da nema težeg rivala od Đokovića. 

"Radi se o sigurno najtežem meču na turu. To je kao da igrate protiv Rodžera Federera na travi ili Rafaela Nadala na Šljaci. Novak je igrač koga treba pobediti", rekao je Edminud. 

Prisetio se potom Britanac pobede nad Novakom u španskoj prestonici, Madridu. 

"Za mene je to odličan test i pozitivno iskustvo. Pobedio sam ga na šljaci u Madridu. Uvek pokušavate da iskoristite iskustva, kada ste nekog pobedili u prošlosti. Koristite to za pripremu, taktiku..." ističe Kajl Edminud. 

Ipak, ističe da su sada drugačije okolnosti. 

"To su sada sasvim različite okolnosti. Moram da se koncentrišem na sebe, pre nego da brinem o njemu. On je baš jako težak igrač za ’slomiti’. Moja igra je agresivna, imam uspeha u ’razbijanju’ ljudi, ali postoji jedna stvar, on je prvi na svetu", zaključio je Britanac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!