IDEALNO - ILI IPAK NE? Organizatori odlučili, evo kada Novak Đoković igra na Rolan Garosu

Novosti online

27. 05. 2024. u 14:39 >> 14:44

Novak Đoković je na Rolan Garos došao da bi popravio ovogodišnji ne baš sjajan utisak na prethodnim turnirima, na kojima je zabeležio mnogo neočekivanih poraza, a prvu priliku za to popravljanje utiska ima u utorak.

ИДЕАЛНО - ИЛИ ИПАК НЕ? Организатори одлучили, ево када Новак Ђоковић игра на Ролан Гаросу

Foto: Profimedia

Organizatori ovog grend slema su doneli odluku kada tačno Nole igra svoj meč 1. kola.

Đoković i njegov rival Pjer-Igo Erber treba da izađu na Centralni teren u utorak ne pre 20.15.

Njihov meč "zatvara" program za taj dan, a iako postoji krov koji štiti aktere na centralnom terenu, očekivana kiša koju meteorolozi najavljuju i za utorak u Parizu, sigurno će "seckati" program čak i na glavnom igralištu.

Tamo najpre u podne igraju dame, Ženg - Korne, potom Kasper Rud i kvalifikant Meliđeni Alveš, zatim Andrejeva i Sabalenka te, u pomenutom večernjem terminu, Nole i njegov rival iz Francuske.

Iako njih dvojica zajedno imaju 70 godina, Đoković je protiv četiri godine mlađeg Francuza dosad igrao samo jednom. I to pre 11 godina. Tada je Srbin, takođe u Parizu, ali u "Bersiju", na mastersu, pobedio Erbera sa 7:6 (3), 6:3.

Igra i Hamad Međedović!

Srbija će imati još jednog predstavnika u konkurenciji tenisera koji će na teren izaći u u utorak.

U pitanju je Hamad Međedović, čiji je rival na startu Rolan Garosa Italijan Flavio Koboli.

Oni igraju na 13. terenu, i to kao treći, a imajući u vidu da tamo program počinje u 11 časova, te da najpre igraju teniserke Kruger i Korpač, te teniseri Mekdonald i Grikspor, očekuje se da će Međedovićev meč sa Kobolijem početi oko 16 ili 17 časova po našem, srednjoevropskom vremenu.

---

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đokovićpratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)