ŠTA OVO BI! Damir DŽumhur napravio neverovatan preokret i osvojio titulu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 04. 2024. u 07:55

TENISER iz Bosne i Hercegovine režirao je neverovatan preokret protiv Henrija Skvajera u finalu turnira u Ostravi (Češka).

ШТА ОВО БИ! Дамир Џумхур направио невероватан преокрет и освојио титулу

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Ovaj 31-godišnjak iz Sarajeva je trijumfovao sa 6:2, 4:6, 7:5 posle nestvarnog preokreta koji se ne viđa često u "belom sportu".

Naime, on je u odlučujućem setu gubio sa 1:5 i 15:0 na servis rivala. Ipak, od tog momenta zaigrao je fantastično. Vezao je šest gemova, tri puta napravio brejk, osvojio 24 od 35 poena i došao do velike pobede posle dva sata i četiri minuta igre.

Džumhuru je ovo druga titula na dželendžerima ove godine, prethodno je najbolji bio u Barleti (Italija). Vredi istaći da ima i dva polufinala.

Bosanskohercegovačkog tenisera očekuje skok od 16 mesta, pa će na narednoj ATP listi biti na 129. mestu.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis