A SADA PROVOKATOR! Novinar pecnuo Đokovića, pa mu Srbin začepio usta (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2024. u 08:02

Srpski teniser Novak Đoković igraće meč četvrtfinala mastersa u Monte Karlu protiv Australijanca Aleksa de Minora u petak sa početkom posle 15 časova.

А САДА ПРОВОКАТОР! Новинар пецнуо Ђоковића, па му Србин зачепио уста (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podsećanja radi, Nole je u osmini finala pobedio Lorenca Muzetija (7:5, 6:3), ali možda rezultat na kraju ne svedoči koliko je Italijan bio opasan. 

Ključni detalj meča je bio kada je publika počela da zviždi Đokoviću samo zato što je proveravao trag loptice. To je naljutilo Novaka koji je počeo da se smeje i traži od publike da još više zviždi, a kao što obično biva - tada je zaigrao bolji tenis i potom im je posvetio pobedu.

I naravno, ništa nije moglo da protekne bez novinara, koji je prethodno provocirao pitanjem o italijanskim teniserima, sada je na konferenciji za medije konstatovao da smo to videli "milion puta", pa se ispravio i ublažio da je bar "hiljadu puta istu stvar uradio Đoković, a da je 999 puta pobedio posle toga".

- Da, dobro si opisao, energiju pretvorim u nešto što je za mene konstruktivno. Ne tražim ja nevolju sa publikom, ne tražim da zvižde, pa da reagujem. To nije moj mentalitet. Ali ako reaguju kako mislim da ne zaslužujem i da nije fer, ili objašnjivo na neki način, ja ću im odgovoriti. Odrastao sam uz takav mentalitet, ako ti nešto loše radi - odbrani se - rekao je Đoković.

- Zavisi da li ću postati opušteniji ili koncentrisaniji. Pokušavaš da dođeš do svog najboljeg tenisa, sada je Muzeti bio bolji, nisam bio zadovoljan, dominirao je i to sa publikom se desilo u pravom trenutku. Opustilo me je na neki način, nasmejao me je, a onda sam dirigovao simfonijom - dodao je raspoloženi Đoković na konferenciji za medije koji isprva nije hteo ni da pravi bilo kakvu famu oko "interakcije" sa navijačima.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu