NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Ju-Es open upravo uradio

Novosti online

10. 02. 2024. u 16:29

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je prethodnih napravila pravu "pometnju" svojim orginalnim petominutnim "dokumentarcem" o tome šta se, zapravo, dešava u tenisu, a onda se desio nesvakidašnji potez koji je izveo Ju-Es open. Novak Đoković je, naravno, bio u centru pažnje.

НОВАК ЂОКОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Ево шта је Ју-Ес опен управо урадио

FOTO: AP/Tanjug

No, krenimo redom.

Podsetimo, najpre, da je na svom Jutjub kanalu, ATP u sredu objavio snimak sa naslovom:


"Turneja: Rijaliti šou | NAJVEĆE tajne u tenisu"

A opis snimka je sledeći:

"(ATP) Turneja: Rijaliti šou koji traje već 52 sezone. Pogledajte kako žive i šta vole takozvani 'profesionalni' teniseri dok vam (gledaocima) serviraju ništa osim drame, svojih stavova i asova..."

Snimak koji traje pet minuta je neočekivan jer prikazuje "šta se, zapravo, dešava iza scene" - a dešava se, kako Asocijacija teniskih profesionalaca to otkriva, velika prevara za gledaoce: ubeđeni su već godinama da gledaju prave igrače na terenima, a u pitanju su - glumci.

Tako, u ovom šaljivom snimku, Novak Đoković, zapravo, i ne postoji, glumi ga sve ovo vreme izvesni Bert Kričli, koji i sam govori kako mu je tokom ovih 16, 17 godina, bilo u ulozi izmišljenog tenisera Noleta koji je opčinio svet.

A nakon velikog broja reakcija koji je ovaj "dokumentarac" izazvao (a u njemu se pojavljuju i Endi Marej, Karlos Alkaraz, Andrej Rubljov, Gael Monfis i drugi - i svi "priznaju" da oni zapravo kao teniseri ne postoje, već da su sve to glumci), reagovao je i Ju-Es open.

Naime, nakon što je pomenuti šaljivi snimak obišao planetu, a možete ga videti i vi...

Ju-Es open je imao šta da "kaže".

Naime, ljubitelji "belog sporta", naročito Noletovi navijači, i te kako pamte situaciju sa Vimbldona, tačnije antologijskog finala između Đokovića i Rodžera Federera kada je jedna gospođa, ubeđena da Švajcarac osvaja titulu kada je došao na korak od toga, podigla kažiprst i time poručila "još samo poen".

Međutim, ne da Federer nije osvojio taj poen, već je Srbin sve preokenuo na terenu - i on postao pobednik vimbldonskog finala.

Ju-Es Open je putem svog naloga na društvenoj mreži "Iks", donedavnom Tviteru, podsetio ljubitelje tenisa na tu gospođu (u engleskom govornom području poznata i kao "finger lady"), i to na duhovit način:

- Kakva nedelja je za nama. ATP, ne možemo da verujemo da ste onako napisali scenario za ovu statistkinju!

Naravno, sve u sklopu šalje ATP-a da je sve "unapred smišljeno i odglumljeno".

Ali, nekima se nije svidelo što se jedan slavni turnir ovako šali na račun slavnog Švajcarca, pa su upravo Federerovi navijači potegli "drvlje i kamenje" na njujorško nadmetanje:

- Vrlo neprofesionalno od strane uredništva Ju-Es open naloga. Ne mogu da verujem da zvanična stranica grend slema turnira objavljuje ovako nešto. Neverovatno! - bila je jedna od poruka.

Ipak, ti isti navijači švajcarskog asa ništa nisu imali da zamere kada se isti Ju-Es open dan ranije pohvalno izrazio o Federeru.

Naime, snimak njegove fantastične akrobicije prokomentarisan je rečima:

- Bilo bi zanimljivo čuti od ATP-a koliko je glumac koji je tumačio lik Rodžera Federera morao da vežba ovo u 37 sezoni:

Najduhovitiji je, ipak, bio Nole: Otkrio ko je kriv što nije osvojio Australijan open

A Novak Đoković se ovako oglasio na društvenim mrežama:

- Drago mi je što sam deo još jedne ATP sezone. Sjajna je ovo grupa glumaca, veoma sam ponosan što sam deo ove glumačke podele. 

Odmah potom, dopisao je i sledeće:

- Uobičajeno je da scenaristi započenu sezonu tako što moj lik, koga tumačim, "Novak ", osvaja titulu na Australijan openu. Dakle, ako se nekome ne sviđa početak ove sezone, molim vas kontaktirajte reditelja!

Ne znamo šta scenario za ostatak teniske 2024. predviđa, ali ako vas Novak Đoković zanima, i sve što se "belog sporta" tiče, pratite sve najvažnije, ali i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!