DRUŽENJE SA MALIŠANIMA: Srpski teniseri posetili SOS Dečje selo u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

31. 01. 2024. u 18:06

Koristeći pauzu između treninga i priprema za Dejvis kup meč protiv Slovačke u novoj hali sportova kraj Ibra 2. i 3. februara, srpski teniseri posetili su SOS Dečje selo u kraljevačkom prigradskom naselju.

ДРУЖЕЊЕ СА МАЛИШАНИМА: Српски тенисери посетили СОС Дечје село у Краљеву

TSS

Ovom prilikom Lajović, Đere, Kecmanović, Ćaćić, selektor Troicki i ostali članovi delegacije naše Dejvids kup reprezentacije i TSS proveli su prijatne trnutke družeći se sa štićenicima ovog humanog naselja koji ih su ih dočekali tortom u bojama srpske trobojke i brojnim poklonima.

TSS

 

- Nema mesta na kome bismo danas radije bili nego ovde. Sve što smo videli u Dečjem selu izgleda sjajno i nadam se da će nas svi odavde bodriti u meču protiv Slovače – rekao je selektor Troicki.

TSS

 

A, zdušnu podršku našim teniserima obećali su i mališani iz vrtića „Čuperak“ kraljevačke Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ koji su ih posetili na treningu u dvorani.

TSS

 

TSS

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!