UPLAŠIO SE NOVAKA ĐOKOVIĆA? Španci tvrde - Rafael Nadal mogao da igra na Australijan openu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 01. 2024. u 11:36

ŠPANSKI mediji izneli su zanimljivu tvrdnju o povredi Rafaela Nadala.

УПЛАШИО СЕ НОВАКА ЂОКОВИЋА? Шпанци тврде - Рафаел Надал могао да игра на Аустралијан опену

FOTO: Tanjug/AP

Rafael Nadal je na društvenoj mreži Iks (Tviter) obavestio navijače da neće učestvovati na Australijan openu zbog mikrofrakture mišića.

- Zdravo svima, tokom mog poslednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kada sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i imam mikrofrakturu na mišiću, ali ne u istom delu gde sam imao povredu i to je dobra vest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou, niti da igram u pet setova. Sada se vraćam u Španiju, posetiću svog lekara, lečiću se i odmarati se - napisao je Nadal.

Španski As doneo je nastavak priče. Tvrde da povreda koju nekada najbolji teniser planete ima može da se sanira za nedelju dana.

Ipak, u godinama u kojima se nalazi nije lako vratiti se u formu posle godinu dana pauze, te je odlučio da ne rizikuje kako ne bi ostavio loš utisak na Australijan openu.

Jasno je da velikan tenisa ne želi da ga vide u situaciji kad nije ni senka nekadašnjeg giganta, pa će učiniti sve da se spremi za neke nove izazove. To će naročito važiti za šljaku, Rolan Garos i Olimpijske igre.

Ostaje pitanje da li se Rafael Nadal uplašio Novaka Đokovića, te je odlučio da ne rizikuje potencijalni susret sa njim na terenu na kome Srbin dominira.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!