PETROVIĆ, ĐOKOVIĆ... (N)ovo je rukovodstvo Teniskog saveza Srbije

Novosti online

23. 12. 2023. u 16:46

Teniski savez Srbije objavio je danas da je na izbornoj skupštini saveza odlučeno da dosadašnji predsednik saveza i Upravog odbora TSS-a Mirko Petrović dobije novi mandat.

ПЕТРОВИЋ, ЂОКОВИЋ... (Н)ово је руководство Тениског савеза Србије

FOTO: Teniski savez Srbije

Novi četvrorogodišnji mandat kao predsednik TSS dobio je Mirko Petrović, koji se na čelu organizacije nalazi od 2015. godine. Za potpredsednika TSS reizabran je Goran Đoković, dok će Skupštinu i dalje da vodi sa predsedničke pozicije Milan Jerinkić.

Potpredsednici Skupštine TSS su Milan Čonkić i Miloš Jakovljević.

Predsednik Nadzornog odbora ostaje Zoran Milivojević, a članovi su Luka Vujović i Mališa Stojanović.

Novi Upravni odbor čine: Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Nikola Živković, Boban Gašić, Radoslav Baćević, Janko Tipsarević, Dragan Živaljević, Aleksandar Mojsejev, Ljubomir Grujić, Radoje Poleksić i Milovan Slavković.

"Zahvalan sam na poverenju koje nam je ukazano, a govrim u moje i ime Gorana Đokovića. Možda smo i predugo na ovim pozicijama, ali ćemo da nastavimo da radimo na usavršavanju sistema Teniskog saveza Srbije i da uspostavimo stabilno finansiranje", istakao je Petrović.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave