NIJE ON SA OVOG SVETA! Čak je i Boris Beker šokiran onim što radi Novak Đoković

A. I.

24. 11. 2023. u 11:45

NEKADAŠNjI trener Novaka Đokovića, Boris Beker govorio je za nemački "Eurosport", a najbolji teniser sveta bio je jedna od tema njegovog gostovanja u podkastu 'Das Gelbe vom Ball’.

НИЈЕ ОН СА ОВОГ СВЕТА! Чак је и Борис Бекер шокиран оним што ради Новак Ђоковић

FOTO: Eurosport/Antoine Couvercelle

Nemački stručnjak, koji sada radi kao trener Holgera Runea imao je dosta reči hvale o najboljem teniseru u istoriji "belog sporta".

- Za mene, on je kralj lavova! Ono što je Novak uradio u svojoj karijeri dugoj 17 godina je neverovatno, a najbolji tenis igra u 36. godini. Osvojio je tri grend slem turnira ove godine. Stigao do finala Vimbldona - bio je tako blizu kalendarskog grend slema i to sve u 36. godini. Nije on sa ovog sveta. Dva i po sata igrao je u Parizu u četvrtak, tri sata protiv Holgera Runea u petak, potom tri sata protiv Andreja Rubljova - normalna osoba bi se umorila, a Novak postaje bolji i potom pobedi jakog Grigora Dimitrova u finalu. Zatim sve to ponovi na Završnom mastersu, rekao je teniski ekspert "Eurosporta".

Poredio je Beker Đokovića sa vrhunskim sportistima u drugim sportovima.

- Možda treba uopšteno da gledamo. Nije samo najbolji teniser u momentu, već najbolji sportista. Želim da ga poredim sa Lionelom Mesijem, Lebronom Džejmsom i Tomom Brejdijem - za mene, to je kategorija u kojoj se Novak Đoković nalazi. Svi oni dominirali su u poznim tridesetima, Đoković radi isto. Nadam se da će nastaviti još dugo vremena, zato što ništa bolje ne može da se desi mladim igračima nego da se takmiče na istom nivou sa najuspešnijim igračem svih vremena. To je najbolja lekcija u tenisu, rekao je Boris Beker.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu