ĐOKOVIĆ JE SA DRUGE PLANETE: Dominacija Novaka o kojoj će se pričati

Novosti online

19. 11. 2023. u 20:08

NOVAK Đoković uspeo je sedmi put u karijeri da osvoji Završni masters i tako je postao rekorder po broju titula na ovom turniru. Srbin je na ovaj način okončao još jednu neverovatnu godinu (ostalo je da se odigra još Dejvis kup).

ЂОКОВИЋ ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Доминација Новака о којој ће се причати

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je sezonu završio sa čak sedam trofeja, od kojih četiri sa pet najvećih turnira (grend slemovi i Završni masters).

Nole je pehare podizao na Australijan openu, Rolan Garosu, Ju-Es openu i tek okončanom takmičenju u Torinu. Ovo dostignuće mu je drugi put pošlo za rukom, prvi put 2015. godine.

Takođe, vredi pomenuti da je Đoković ove sezone izgubio samo šest mečeva, a pored pomenutih turnira titule je osvajao na mastersima u Sinsinatiju i Parizu, kao i u Adelejdu.

Najbolji na planeti ja u finalu Završnog mastersa pobedio Janika Sinera, revanširajući mu se za poraz iz 2. kola

Podsetimo, Novak će u četvrtak biti deo reprezentacije Srbije u Dejvis kupu. Rival našoj selekciji u četvrtfinalu je Velika Britanija.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori