MEDVEDEV SE GREŠKOM IZLANUO: Rus otkrio kad Đoković i Alkaraz igraju polufinale u Torinu

Novosti online

17. 11. 2023. u 17:25

LjUBITELjI tenisa se spremaju za novi klasik između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. I dok svi čekaju u kom terminu će njih dvojica igrati, to je otkrio Danil Medvedev koji će takođe u subotu biti na terenu.

МЕДВЕДЕВ СЕ ГРЕШКОМ ИЗЛАНУО: Рус открио кад Ђоковић и Алкараз играју полуфинале у Торину

Foto: AP

Rus je posle poraza od Španca (6:4, 6:4) istakao da ima malo vremena za odmor, pošto već u subotu od 14.30 igra polufinale Završnog mastersa u Torinu protiv Janika Sinera.

- Energija kada znate da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni delovi tenisa gde ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povredite koleno, to nikad ne radim, samo koristim kao primer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras - rekao je Medvedev.

Jasno je nakon njegovih reči da će Đoković i Alkaraz na terenu biti u 21 čas. Pobednici tih mečeva igraće u nedelju u velikom finalu.

Podsetimo, Srbin i Španac su do sada odigrali četiri meča i trenutni rezultat je 2-2. Ove godine obojica tenisera su upisala po jednu pobedu.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)