PUBLIKA U ŠOKU: Ruski as se samopovređivao u besu tokom meča sa Karlosom Alkarazom na Završnom mastersu u Torinu! (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2023. u 16:18

Nakon što je Novak Đoković pohod na poslednji ATP trofej u 2023. nastavio porazom, a izgubio je na samom početku ovog dana od Janika Sinera, na teren su u drugoj, "Crvenoj grupi", izašli Karlos Alkaraz i Andrej Rubljov. I, taj meč je, pored pobede Španca, obeležilo i nesvakidašnji izliv besa ruskog takmičara.

ПУБЛИКА У ШОКУ: Руски ас се самоповређивао у бесу током меча са Карлосом Алкаразом на Завршном мастерсу у Торину! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najpre o teniskom aspektu, jer je ovo bio "biti ili ne biti" duel za Alkaraza, koji je u prvom kolu izgubio od Zvereva iako je osvjio prvi set (bilo je 6:7(3), 6:3, 6:4 za Nemca).

Drugi sa ATP liste je uspeo da savlada Rusa sa 7:5, 6:2 i tako ga ostavio bez šanse da se plasira u polufinale, jer je Rubljov prethodno izgubio od kuma, Danila Medevedeva, sa 4:6, 2:6.

Neizvesnost u meču Alkaraza i Rubljova je trajala do rezultata 5:5. Španac je potom u 11. gemu napravio brejk, a onda je na svoj servis osvojio prvi set, dok je u drugom dvaput "oduzeo servis" rivalu i prilično ga razbesneo.

Toliko, da je Andrej Rubljov počeo da se udara reketom po kolenu, a tom prilikom se i raskrvario:

Ruski teniser se, nekako, "smirio" i priveo meč kraju, ali činjenica da se povređivao na ovaj način mnoge je zgrozila, kako u torinskoj publici, tako i one koji su pratili TV prenos.

- Rubljov će možda morati da operiše kolena ako bude nastavio ovako da se udara reketima. Bože, kako je ovo bio očajan gem... Od vođstva 40:15 do brejka zaostatka protiv Alkaraza - poručio je jedan od ljubitelja tenisa na "Tviteru", sada društvenoj mreži koja je promenila ime u "Iks".

- Voleo bih da je Andrej Rubljov ljubazniji prema sebi. Upravo se udarao reketom po kolenu više puta - napisao je drugi. 

- Rubljov je takav mazohista... u poslednje vreme vrlo često udara svoje levo koleno ramom reketa - dodao je treći.

- Jadni Rubljov, tako je izudarao svoje koleno... Mora da naće drugi način da da oduška svojim emocijama jer je ovo bilo brutalno gledati - napisao je četvrti.

U drugom meču drugog kola "Crvene grupe" od 21 sat igraće Danil Medvedev i Aleksandar Zverev.

Mečevi trećeg kola u "Crvenoj grupi" su na programu u petak, a sastaće se: Alkaraz - Medvedev i Rubljov - Zverev.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)