"TEŠKO JE U JEDNOJ PORUCI..." Novak Đoković se oprostio od žene koja je deo njegovih najvećih uspeha

Novosti online

15. 11. 2023. u 12:33

Svetski broj jedan Novak Đoković zvanično je objavio da agenti Edoardo Artaldi i Elena Kapeljaro više nisu deo njegovog tima.

ТЕШКО ЈЕ У ЈЕДНОЈ ПОРУЦИ... Новак Ђоковић се опростио од жене која је део његових највећих успеха

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je tokom mastersa u Parizu govorio o toj promeni.

"Da, promenio sam deo tima, menadžeri Edoardo i Elena, koji su bili uz mene više od deset godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, biće potrebni meseci da postavimo novi sistem, ali radujem se onome što dolazi", rekao je Novak.

"Neću da ulazim u razloge zašto smo se rastali, samo smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to", dodao je Đoković tada.

Dodi, kako je Artaldi poznat u Đokovićevom timu, i njegova partnerka Elena Kapeljaro bili su uz Đokovića poslednjih 13 godina. Za to vreme Novak je osvojio 23 od 24 grend slem titule i stigao do broja 1 na ATP rang-listi.

A sada se Novak od svojih dugogodišnjih saradnika oprostio i na društvenoj mreži Instagram.

"Teško je u jednoj poruci opisati sve što smo zajedno prošli za 13 godina saradnje. Moja zahvalnost i ljubav prema vama lično prevazilaze svaki profesionalni odnos. Ono što ste privatno uradili za mene i moju porodicu, količinu brige i empatije koju ste imali svih ovih godina, posebno prema mojoj ženi i deci, nešto je posebno za mene i to nikada neću zaboraviti. Zajedno smo stvarali istoriju tenisa i dostigli neverovatne visine u ovom sportu. Vaš doprinos mom uspehu je od vitalnog značaja i zahvaljujem vam se od srca. Uvek ćete ostati u mom srcu kao najdraži deo moje porodice. Šaljem veliki zagrljaj i puno ljubavi", napisao je Đoković na svom profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!